Vogelvlucht presentatie over ArVT voor studenten

Featured image for “Vogelvlucht presentatie over ArVT voor studenten”

De Werkgroep ArVT en Onderzoek heeft een lijst met onderzoeksvragen voor bachelor afstudeerprojecten. Studenten kunnen meedoen aan een onderzoek t.b.v. de doorontwikkeling van ArVT. Ingeborg Grootendorst en Patricia Vos coördineren deze werkgroep.

Om studenten te informeren over ArVT geven Ingeborg en Patricia op 23 september 2024 een Vogelvlucht presentatie over de interventie. Zij lichten hierbij ook de onderzoeksvragen toe. Studenten Vaktherapie (alle discipline) die graag met hun eindonderzoek willen bijdrage aan de doorontwikkeling van ArVT kunnen aansluiten.

De een online presentatie is op 23-9-2024 van 19.30-21.00.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Patricia Vos  onder vermelding van je naam, emailadres en vaktherapeutische discipline: ptelvos@gmail.com

Er zijn een beperkt aantal begeleidingsplekken beschikbaar, studenten die stage lopen/ hebben gelopen bij een vaktherapeut die ArVT inzet krijgen voorrang.

 


Share:
Image

Ontvang onze

nieuwsbrief

Affectregulerende Vaktherapie is volop in ontwikkeling! Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang drie keer per jaar ons laatste nieuws.