Kennis delen

Samenwerking en uitwisseling

Naast alle ontwikkelingen en het onderbouwen van de interventie richt het kennisnetwerk zich op samenwerken en kennis delen. Hieronder een opsomming:

Ons aanbod
Placeholder Image
Image

Presentatie ArVT in vogelvlucht

Een Vogelvlucht presentatie is interessant voor studenten, vaktherapeuten en andere professionals (werkzaam in de specialistische jeugd ggz) In een Vogelvlucht presentatie worden basisprincipes van de interventie uitgelegd. Het doen van ArVT werkvormen is optioneel.
Meer informatie
Image

ArVT in de praktijk

Vaktherapeuten die de basistraining gedaan hebben kunnen hun ArVT-kennis op peil houden door deelname aan ArVT in de praktijk-bijeenkomsten.
Meer informatie
Image

Trainingen

Vanuit ROER wordt de ArVT basis-, verdiepende en praktijktraining aangeboden. Daarnaast is er een training over affectregulerend bejegenen voor opvoeders, begeleiders en leerkrachten.
Meer informatie bij ROER
Image

Boeken, publicaties & podcasts

In 2020 is het Basisboek Affectregulerende Vaktherapie uitgekomen en in 2023 het Praktijkboek beeldend. Er zijn ook enkele podcasts en artikelen over ArVT verschenen.
Image

Ontvang onze

nieuwsbrief

Affectregulerende Vaktherapie is volop in ontwikkeling! Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang drie keer per jaar ons laatste nieuws.