Boeken

Affectregulerende Vaktherapie

In 2020 is het Basisboek Affectregulerende Vaktherapie uitgegeven. Dit boek is beschreven in het format van het NJi-indiening. De indiening heeft in 2020 niet tot erkenning geleid. We wachten de onderzoeksresultaten van de effectstudie van Liesbeth Bosgraaf af voordat we overgaan tot het doen van een nieuwe indiening.

In 2023 is het ArVT Praktijkboek beeldend uitgegeven.

Lees meer
Placeholder Image
Image

Praktijkboek beeldend, Affectregulerende Vaktherapie

2023

Affectregulerende Vaktherapie (ArVT) is een ervaringsgerichte behandelwijze van affectregulatieproblemen die ontstaan in de vroege jeugd. De interventie en de onderliggende theorieën over vaktherapie, affectregulatie, mentaliseren bevorderen en gehechtheid worden toegelicht in het Basisboek Affectregulerende Vaktherapie.
Ine van de Velde, Winneke Rauh en Leonie Scholtz
Boek aanschaffen

Image

Basisboek Affectregulerende Vaktherapie

2020

Affectregulerende Vaktherapie is een ervaringsgerichte behandelwijze van affectregulatieproblemen die ontstaan in de vroege jeugd. Dit basisboek laat de lezer kennismaken met alle facetten van de interventie en de onderliggende theorieën over vaktherapie, affectregulatie, mentaliseren bevorderen en gehechtheid. Voor vaktherapeuten die al affectregulerend zijn opgeleid, is het een waardevol naslagwerk.
Leanne Nieuwenhuis, Corine Smelt, Sanne van der Vlugt, Wijntje van der Ende en Patricia Vos
Boek aanschaffen
Image

Ontvang onze

nieuwsbrief

Affectregulerende Vaktherapie is volop in ontwikkeling! Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang drie keer per jaar ons laatste nieuws.